عارف: آتش‌بس به منزله اتمام جنگ نیست گزارش وزارت خارجه به کمیسیون امنیت ملی درباره جنگ اخیر پیکر سردار شهید محقق به خاک سپرده شد سرلشکر موسوی: بر پایبندی دشمن به آتش‌بس، تردید داریم/پاسخ محکم در صورت تکرار تجاوز پرواز پهپاد‌های غیرنظامی قانونمند شد / موافقت مجلس با ساماندهی تمامی مواد لایحه پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم سرباز ۱۹ ساله گیلانی در راه وطن به شهادت رسید دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید

عارف: مانعی بر سرراه توسعه روابط تهران - دوشنبه نیست

معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس‌جمهور تاجیکستان ضمن ابراز خرسندی از افزایش حجم مبادلات تجاری دو‌کشور، بر تقویت ارتباطات بخش‌های خصوصی و‌ ساز و‌ کارهای دیگر جهت افزایش هر چه بیشتر همکاری‌های اقتصادی تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 29
کد خبر: ۲۷۹۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا عارف عصر امروز (پنجشنبه) به وقت محلی در دیدار با «امام علی رحمان» رئیس‌جمهور تاجیکستان به اشتراکات دیرینه تمدنی، فرهنگی، تاریخی و زبانی ایران و تاجیکستان اشاره کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران برای همکاری مشترک در زمینه ایجاد و تقویت مراکز علمی و ‌پژوهشی و فرهنگستان‌های دو‌ کشور و همچنین توسعه همکاری در زمینه‌های علمی، فرهنگی و فناوری آمادگی کامل دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور تاجیکستان را کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران خواند و با اشاره به سفر رئیس‌جمهور اسلامی ایران به تاجیکستان تاکید کرد: دکتر پزشکیان همواره از خاطرات خود در شهر زیبای دوشنبه و همچنین دستاورد ها و مهمان‌نوازی دولت و ملت تاجیکستان به نیکی یاد می کند.

عارف همچنین با ابلاغ سلام‌های گرم و صمیمانه دکتر پزشکیان به رئیس‌جمهور تاجیکستان، گفت: دولت و ملت‌های ایران و تاجیکستان هموراه احساس می‌کنند که در کشور خود هستند.

معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: هیچ مانعی بر سر راه توسعه بیش از پیش روابط تهران-دوشنبه وجود ندارد.

امام علی رحمان رئیس‌جمهور تاجیکستان نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از روند رو به رشد همکاری‌های دو‌کشور در عرصه‌های مختلف، اهمیت اجرایی شدن هر چه سریع‌تر توافقات و اسناد امضا شده در روابط فیمابین را خاطر نشان ساخت و تاکید کرد: لغو‌ روادید در توسعه گردشگری میان دو‌ کشور تاثیر بسزایی داشته است که در این راستا پاسداشت آئین‌های مشترک تاریخی و تمدنی دو ملت حائز اهمیت اساسی است.

رئیس‌جمهور تاجیکستان از معاون اول رییس‌جمهور برای سفر و حضور در کنفرانس بین‌المللی حفاظت از یخچال های طبیعی قدردانی کرد.

در این دیدار طرفین از همکاری‌های و حمایت‌های متقابل در مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی ابراز رضایت کردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار